Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Oct 13, 2014 in Noutati | 0 comments

Cum a inceput totul…

Cum a inceput totul…

Sala de evenimente Ambasador Oradea reuneste o viziune pentru eleganta si calitate ce poate fi regasita in cele mai mici detalii, de la decorul salii pana la arta culinara si servire.

Totul porneste de la oameni, de la visele acestora de a sarbatori evenimentele frumoase intr- o locatie in care sa fie tratati regal, in care sa se simta speciali.

Orice spatiu poate fi invaluit de rafinament, iar conceptul salii de evenimente Ambasador Oradea sta marturie a acestui fapt. Un segment important al unei constructii intemeiate initial pentru rolul de spatiu comercial a fost modificata completa, de la pereti la podea, pentru ca viziunea unei locatii de vis sa devina realitate.

Munca asidua ce a durat luni de zile s-a conturat pas cu pas in ceva spectaculos, ceva magic. In acest an, alaturi de o echipa impresionanta de oameni talentati, sala de evenimente Ambasador Oradea si-a deschis portile.

Grandoarea salii e un fapt de necontestat, iar stralucirea salii de evenimente Ambasador Oradea este confirmata de cele 10.000 de cristale. Pentru ca toate lucrurile frumoase sunt celebrate alaturi de oameni dragi, Ambasador Oradea are o capacitate de peste 550 de locuri in sala si 1000 de locuri de parcare.

Te asteptam cu drag in locul pe care l-ai visat pentru a descoperi o sala de evenimente spectaculoasa!

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>