Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Nov 21, 2015 in Noutati | 0 comments

Ambasador Oradea gazduieste prima editie a Romanian Fashion Festival

Ambasador Oradea gazduieste prima editie a Romanian Fashion Festival

 

Afis-RFFIn data de 28 noiembrie, sala de evenimente AMBASADOR ORADEA va gazdui cu o deosebita onoare prima editie a Romanian Fashion Festival, un eveniment special ce se claseaza in topul festivalelor de moda din Romania organizat de Catalina Burlo Events in colaborare Fundatia Fapte Bune.

Acest eveniment de anvergura reuneste in cadrul AMBASADOR ORADEA atat designeri romani, cat si designeri internationali, intr-un show prezentat de Bogdan Vladau impreuna cu Raul Popa si onoranta prezenta a invitatului special, Catalin Botezatu.

Designeri si branduri extrem de apreciate vor pasi pe covorul rosu spre Ambasador Oradea, locatia in care se vor prezenta in exclusivitate ultimele trenduri in moda de catre nume remarcabile precum Felba, Alis by Alina Sabau, Giuliano Sabau, Cielle by Cristina Trandafir, Vera Voss, Divos by Doru Mocanu, Amalia Buie, Spencer by Ciprian Craciun si Monica Anton. Totodata, pe podiumul amplasat in cea mai selecta sala de evenimente din partea de vest a tarii va fi lansata si cea mai noua colectie a brandului italian Lelka Lor.

Atmosfera deosebita din cadrul Ambasador Oradea va fi conturata de momente artistice si de magie in compania unor invitati de seama precum Florin Mircea Ganea, Antonela Gal, magicienii Eduard si Bianca. Un cunoscut reprezentant al lumii mondene si un participant extrem de apreciat la Vocea Romaniei, Bogdan Vladau, va sustine un concert de neuitat in cadrul salii de evenimente AMBASADOR ORADEA, astfel incat prima editie a Romanian Fashion Festival sa fie cu adevarat una de neuitat.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>