Pages Menu
Categories Menu

Posted by on May 26, 2015 in Noutati | 0 comments

Evenimente deosebite marca Ambasador Oradea

Evenimente deosebite marca Ambasador Oradea

Momentele speciale sunt deosebit de rare, intocmai de aceea sunt nepretuite.

Echipa AMBASADOR ORADEA onoreaza fiecare motiv de sarbatoare alaturi de cei dragi oferind mai mult decat o sala de evenimente – un ansamblu in care fiecare din membrii echipei contribuie la satisfactia fiecaruia dintre invitati.

In cadrul salii de evenimente AMBASADOR ORADEA acordam o atentie deosebita tuturor detaliilor, fiindu-va alaturi de la primele momente pentru ca evenimentul sa va reprezinte preferintele culinare si decorative – albul regal fiind extrem de compatibil cu orice tip de decoratiune.

In momentul in care ii aveti pe cei dragi alaturi, pasind pe covorul rosu inspre sala de evenimente AMBASADOR ORADEA sunteti intampinati de o parte a echipei pentru ca mai apoi sa patrundeti in sala pe o podea de sticla printre care se intrevad peste 5.000 de cristale.

Insa dincolo de somptuozitatea salii, profesionalismul e o trasatura care ne defineste.

De-alungul evenimentelor fiecaruia dintre ospatarii bine pregatiti ai AMBASADOR ORADEA ii revine responsabilitatea ca toti invitatii de la masa desemnata lui sa se simta precum oaspeti de onoare al unui eveniment regal intrucat ospitalitatea e imperativa in cazul nostru.

Preparatele culinare sunt realizate cu multa atentie de masterchef-ul Robert Szilagyi in functie de preferintele organizatorilor si ale invitatilor. Masterchef-ul AMBASADOR ORADEA e alaturi cu sugestii spectaculoase in functie de tipul de eveniment, preferinte si sezonalitate.

Degustarea preparatelor ante-evenimente este un moment important, diferit si deosebit pentru fiecare.

In mod exceptional, doar la AMBASADOR ORADEA se realizeaza o degustare privata pentru fiecare din organizatorii evenimentelor in cadrul careia intreaga noastra atentie e indreptata inspre acestia.

IMG-20150524-WA0000

Locul pe care l-ai visat! – sloganul salii de evenimente AMBASADOR ORADEA corespunde intocmai realitatii deoarece fiecare membru al echipei lucreaza cu profesionalism si pasiune pentru ca fiecare eveniment sa fie impecabil, memorabil.

Pentru a creiona un eveniment deosebit din viata dumneavoastra va stam la dispozitie la numarul 0741 222 000.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>