Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Oct 22, 2014 in Noutati | 0 comments

Miss Transilvania 2014 la Ambasador Oradea

Miss Transilvania 2014 la Ambasador Oradea

mt9

Cel mai important concurs anual de frumusete din Transilvania a avut loc la Ambasador Oradea in data 17 octombrie. Miss Transilvania 2014 a reunit pe scena cele mai frumoase 20 de fete din regiunea Transilvania ce cuprinde 13 judete si 14 orase,  alaturi de prezentatorii acestui eveniment, cei mai ravniti burlaci din Romania, Bogdan Vladau si Victor Slav.

mt7mt22

Concursul organizat sub egida Catalina Burlo, Avenue the Club si MissTv Romania se anunta a fi evenimentul anului in vestul tarii prin multitudinea de momente  incluse in desfasurator precum prezentarea colectiei GLOW, lansarea celei mai noi colectii vestimentare si de incaltaminte semnata Mircea Barbulescu,  un concert Bogdan Vladau si alte momente artistice sustinute de: Denisa Mosincat, Antonela Gal, trupa de dans si muzica Cool Style (Alexandra Broinas, Ilaria Cherloaba si Cornel Ogrean) si o prezentare de moda semnata Razvan Achim.

Pe langa marele titlu Miss Transilvania 2014, in cadrul concursului s-au acordat si alte titluri printre care mentionam Miss Crisana 2014.

Finalistele au avut sansa de a obtine premiile acordate in cadrul acestei editii in valoare de peste 5000 Euro, printre care un inel cu diamant in valoare de 8000 lei , vacante, produse vestimentare, cosmetice, accesorii, si multe alte surprize.

Suntem onorati ca omagierea frumusetii transilvanene prin desemnarea Miss Transilvania 2014 a avut loc la Ambasador Oradea.

 

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>