Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Jan 2, 2015 in Noutati | 0 comments

Petrecerea magica – Revelion 2014/2015

Petrecerea magica – Revelion 2014/2015

Le adresam ganduri de profunda apreciere celor ce au pasit in seara de revelion pe covorul rosu spre sala de evenimente AMBASADOR ORADEA pentru a-si petrece o noapte magica intr-o atmosfera deosebita.

Sala de evenimente AMBASADOR ORADEA  a atins in seara dintre ani capacitatea maxima oferind cadrul perfect pentru primele clipe din noul an.

Preparatele culinare rafinate pregatite de chef Robert Szilagyi au generat un adevarat rasfat pentru simturi prin aromele sofisticate si texturile apetisante, iar la ora 00:00 tunurile cu confentti si sampania cu foita de aur au marcat intrarea in noul an intr-un stil cu totul aparte specific atmosferei fabuloase generate de momentele de magie si de cantecele interpretate de talentati artisti precum Natalia Selegean si Berki band.

Invitatii au petrecut pana in zori in prima zi din an deoarece momentele artistice au fost asigurate de-alungul intregii nopti pentru a garanta o petrecere spectaculoasa.

Un revelion magic, de neuitat organizat cu deosebita consideratie pentru aceia ce au decis sa ne fie alaturi la Petrecerea de Revelion 2015.

Bucuria acestora si satisfactia unei petreceri reusite transmise prin aprecierile invitatilor ne motiveaza in a va oferi mereu evenimente de top indiferent de ocaziile celebrate alaturi de cei dragi.

Echipa salii de evenimente Ambasador Oradea va sta mereu la dispozitie la numarul de telefon 0741 222 000.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>