Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Oct 16, 2014 in Noutati | 0 comments

Ziua Portilor Deschise la Ambasador Oradea

Ziua Portilor Deschise la Ambasador Oradea

Credem in oameni si ne bucuram ca putem sa fim martori la momente frumoase din viata acestora in cadrul salii de evenimente Ambasador Oradea. Din pasiunea pentru lucruri facute bine am vrut sa ii avem aproape pe cei ce in viitorul apropiat isi vor organiza un eveniment special, fie ca e vorba de o nunta sau de un botez.

ziua portilor deschise

Evenimentul Ziua Portilor Deschise la Ambasador Oradea a desemnat ziua in care portile salii de evenimente Ambasador Oradea s-au deschis larg pentru a primi oaspetii ce vroiau sa vada dincolo de pozele postate in mediul online ambianta acestei sali de evenimente. Oameni frumosi si fericiti paseau timid pe podeaua de cristale a salii. Le-am stat tuturor la dispozitie cu mare placere si ne bucuram de cunostinta.

Ceea ce sta la baza unei eveniment, oricat de frumos ar fi acesta, este ca trebuie sa aiba o finalitate. Vrem sa va reamintim insa ca portile salii de evenimente Ambasador Oradea sunt mereu deschise pentru cei interesati.

Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0741 222 000 si va vom sta mereu cu drag la dispozitie.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>